Shiko Filma me Titra Shqip

Postuar ne Oct 8, 2013 ne 7:56 pm · nga

The Big Wedding (2013) me titra shqip

Don dhe Eli kanë qënë të martuar dhe kanë dy femijë, Laila dhe Xheredi gjithashtu kanë adoptuar edhe një djalë nga Kolumbia, Alehandron. Pas divorcit të tyre, Eli shkon larg dhe Doni hedh grepat te Bibi, shoqja më e mirë e Elit. Kur Alehandro është gati të martohet, ai informon Donin dhe Elin se ai kurrë nuk i tha nënës së tij biologjike e cila është shumë tradicionale se ata u divorcuan. Dhe ajo po vjen në dasëm kështu që ai u kerkon atyre të bëjnë gjoja si të martuar. Doni dhe Eli bien dakord, por me këtë veprim, Bibit i duhet të largohet nga jetët e tyre. Cdo ndodhë më pas?

 The Big Wedding (2013) me titra shqip

The Big Wedding (2013) me titra shqip


SHIKO FILMIN
PUTLOCKER
VIDSPOT
NOVAMOV
VIDEOVEED
NOWVIDEO
VIDTO
MOVSHARE
VIXDEN

SHKARKO FILMIN
UPTOBOX
MOVREEL
UPLOADED