Shiko Filma me Titra Shqip

Postuar ne Feb 22, 2013 ne 4:37 pm · nga

FANAA


Vendosur në Delhi dhe në Luginën e Kashmirit, një grua e verbër bie në dashuri me një
udhërrëfyes turnesh i cili fsheh një sekret të tmerrshëm …

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER
NOVAMOV